Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladóknak

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk bemutatni önnek vállalkozásomat, az Oliva Agorat!

Legnagyobb részben görög egészséges élelmiszerekkel foglalkozunk, kínálatunkban megtalálhatóak olívaolajok, olajbogyók, balzsamecetek, fűszerek. Fejlesztjük a magyar termékek kínálatát is a zöldséglevektől a húskészítményekig.

Szeretném partnereim között üdvözölni Önt és a vállalkozását annak érdekében, hogy a jövő élelmiszereit forgalmazza, amelyek egészségesek, ízléses csomagolással rendelkeznek, fenntartható gazdaságokból származnak és ezen értékek mentén a fogyasztói igényeket nemcsak kiszolgálják, de fel is ébresztik.

Miért mi? Miért az Oliva Agora? A vállalkozás tulajdonosa görög, a kereskedelmi rész vezetője szintén, hosszútávra visszanyúló kapcsolatokkal rendelkezünk Görögországban, ez is az egyik alappillére annak, hogy a legkiválóbb termékekkel lépjünk piacra Magyarországon.

Miért az olívaolaj és az olajbogyó? Egyrészt, mert mi mindnyájan szeretjük, ismerjük és tiszteljük ezt a páratlan élettani hatásokkal rendelkező növényt. Másrészt pedig, mert a legkiválóbb olívaolaj és olajbogyó hazája Görögország. Többezer éves tradíciókon nyugvó, a mai napig kistermelői termelés, alázat és szenvedély övezi az olaj préselését, az olajbogyó elkészítését.

Kérem, hogy tegyen egy próbát és illessze be üzlete kínálatába termékeinket! Kérje ehhez szakmai tanácsunkat, mi minden segítséget megadunk a gördülékeny értékesítés érdekében, legyen az webes anyagok biztosítása, az üzletébe történő egyszerű és díjtalan kiszállítás vagy a folyamatosan frissülő kínálatunk naprakész bemutatása és elérhetővé tétele.

Várjuk szíves válaszát!

Egészség és minőség, Oliva Agora